Skocz do zawartości

  • Log In with Google      Zaloguj się   
  • Rejestracja
Forum Max-Play.pl używa plików cookies. Przeczytaj Politykę prywatności aby uzyskać więcej informacji. Zamknij tę informacje

Zdjęcie

STEAM!!!!


  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2 odpowiedzi na ten temat

#1

ShamrakPL
ShamrakPL
  • Members
  • 40 postów
  • Imie:Shamrak
  • Punkty:0
  • Poziom ostrzeżeń: 10%

Plecak gracza

Napisany 05 październik 2013 - 16:53


Witam mam problem steam nie chce mi wyslac kodu do zalogowania normalnie gralem musialem odinstalowac steama bo mi sie gmod zepsul zainstalowalem i Teraz ten problem.......




  • Wróć do góry

#2

PlasteR
PlasteR
  • 3575 postów
  • Lokalizacja:KrK
  • Imie:Michal
  • Punkty:0
Plecak gracza

Napisany 05 październik 2013 - 16:55


zobacz czy w spamie nie masz, na jaka skrzynke wysyla Ci ? jesli np. Onet to możesz nawet 12h poczekac.. tak swietnie dzialaja takie skrzynki...


Konto na <>YouTube<>

Zaczynam swoja przygodę z YT i liczę na waszą pomoc oraz wsparcie :)

BF4 kampania zakończona :) co dalej nie wiem :) lecz w przyszłości możemy nagramy coś razem ?

  • Wróć do góry

#3

ShamrakPL
ShamrakPL
  • Members
  • 40 postów
  • Imie:Shamrak
  • Punkty:0
  • Poziom ostrzeżeń: 10%

Plecak gracza

Napisany 05 październik 2013 - 17:20


Problem taki ze jest nazwa i jak klikam tam dalej to pokazuje bledna nazwe np jak jest lol to by pokazywalo lul 

 

edit

prosze o zamkniecie tematu.1.1.1.1..1.1.1


  • Wróć do góry




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników